kornél88
2011.11.26
|
|
0 0
4344
|
Az én véleményem is az, hogy csak pénzbeszedés! Az oké, hogy az önkormányzat dönti el, hog kiveti-e...Anyukám a helyi ált iskolában dolgozik (nem tanár) és pont tegnap mondta, hogy már a nekik járó kajajegyet nem tudja kifizetni az önkormányzat mert annyira taccson van! Gondolom nem egy ilyen önkormányzat van. Ezért sajnos véleményem szerint nagyon sok faluban be fogják vezetni! Vezessék, ha már törvénbe foglalták, leszarom, kinyögjük még azt is valahogy! De nem tudom melyikőtök írta, hogy ez is csak a feneketen zsákba megy az már télleg abszurd és igaz is! Mert ebből a pénzből lehetne mondjuk ilyen kutyás "játszóteret" létrehozni, ahova viszik az emberek a kutyákat! Győrben 1 szem ilyet láttam eddig és mindig tele van kutyusokkkal! És a " játszótér" környékén nem sikerült belelépnem még 1 szem aknában sem mert mindenki oda viszi a kutyusát és ki van készítve a zacsi a cuccnak és összeszedik! Pl ha ilyenre fordítanák ezt a pénzt teljesen megérteném, de sajna nem ilyenek lesznek!
Azzal értenék teljesen egyet, hogy tegyék kötelezővé a chippet és legalább sok ember megtalálná az elkóborolt kutyusát akit várnak haza!
Amúgy itt a környékünkön inkább rengeteg cica van...cicaadó?????? nah mindegy...ez van ezt kell lenyelnünk és le is fogjuk!!
Viszont a tenyésztőket és azokat akiknek sok kutyusa van és törődnek is velük azokat per pill ebben a helyzetben nem irigylem!
üdv!:-) |
|