krepp Creative Commons License 2011.11.23 0 0 7284

pocsékul vagyunk.
egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy elhagyta ezt a családot, hogy nem hiányzik neki semmi a családból, amelyben 13 évig élt.
illetve biztosan hiányzik neki, de , hogy képtelen mindannyiunkért, a családért, a szerelmünkért a gyerekekért egy új lapot nyitni.
tudom, hogy ez nehéz, hogy mindent újra kéne kezdeni,új alapokat lefektetni de hiszem, hogy sikerülne és nem értem, hogy ő , hogy nem tud hinni ebben.
egyik nap azt mondja, hogy minden lehet még jó és ha visszajön milyen boldogok leszünk, a másik nap meg elmeséli, hogy hol lesz az új albérlete. 
a gyerekeknek is azt mondta, hogy ez nem végleges döntés.
csak azért tette volna, mert igy könnyebb neki ?
képtelen vagyok ezt elhinni.
a gyerekek...
drága kicsi bogárkáim, bazi nagy terhet kaptak és én úgy látom nem birják ezt cipelni, segitek és próbálok erős maradni, de sokszor nekem sem sikerül.
a nagyobbik lépten-nyomon sirva fakad de nem mert az apjának semmit mondani, mert attól fél, hogy akkor tényleg nem jön vissza soha többé.
semmit nem beszél neki, csak néha annyit mer motyorászni, hogy hiányzik neki.
nekem viszont sokat beszél, de abban is még sok  nagyon sok a keserűség és én annyira de annyira sajnálom, hogy erről kell gondolkodnia.
a társaival a testvérével ingerültebb lett, pedig végtelenül szelid, alkalmazkodó gyerkőc.
a jézuskától már csak azt kéri, hogy apa jöjjön haza, a kicsi közelebb akar költözni apához, de ő inkább bezár, semmit nem kérdez , nem beszél, csak ha hallja a nagyobbikat, akkor ő is ugyanazokat mondogatja, meg, hogy ő soha nem hagyja majd el a feleségét.
és az is fáj nekem, hogy az apukájuk ezekről semmit nem tud, mert én nem merem mondani neki, tuti bántásnak vagy zsarolásnak venné. 
a nagy fiacskám azt mondja, hogy amikor apa jön az jó, de mindig felszakad a szive, igy mondta.
olyan okos, olyan érzékeny és olyan de olyan nehéz neki.

ezzel egyébként én is igy vagyok, hogy ha jön, akkor rettenetesen érzem magam, de nem akarom, hogy elvigye a fiúkat, azt nem birnám ki.
időnként erősebbnek érzem magam de egy-egy találkozás után ugyanott tartok lelkileg.
a távoli jövőbe meg inkább bele sem merek gondolni.
próbálom nekik mondani, hogy apának is mondják el, amit éreznek de félnek.

Előzmény: hodográf (7283)