They don't care about US Creative Commons License 2011.11.21 0 0 745

Michael Jackson: Immortal

 

2011. november 21-én került a boltok polcaira az „Immortal” című várva várt album, melynek felvételei a Cirque du Soleil szervezésében zajló „Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour” showjára készültek. A korong kétlemezes deluxe és egy lemezes standard változatban is megjelent.


Az „Immortal” biztosan megérinti a szenvedélyes Michael-rajongók szívét, hiszen az album az ő zenei hagyatékát vonultatja fel slágereinek újrakevert változataival, felpörgetett mashupokkal és olyan, a rajongók által korábban sosem hallott újdonságokkal, mint a Jackson 5 „ABC” című dalának egy alternatív változata, valamint Michael „They Don’t Really Care About Us” című slágeréhez készült extra énekkari felvétele.


Az elismert Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna) zenei tervező vezetésével készült „Immortal” című album Michael Jackson 40 klasszikus dalának újraálmodott és -tervezett változatát vonultatja fel, mely újszerű és friss, kreatív összeállításával egészen új világba kalauzolja a hallgatókat. Miután egy egész évet a stúdióban töltött Michael eredeti dalaival, Kevin megalkotta az „Immortal” című korongot, melynek köszönhetően új hangzásvilágba csöppennek a rajongók, miközben mindvégig jelen van Michael összetéveszthetetlen hangjának és legendás dalainak ereje és jellegzetessége.