MayItBe Creative Commons License 2011.11.17 0 0 13016

:-)

Hogy ki a törzsgárda, azt én azért tudom, mert elég régóta - tán a kezdetektől - írtam és olvastam ott. Bár régen nem néztem be, az is igaz. (Még úgy is tudható, hogy adott nick egy vitában egyszercsak nicket vált és a moderátori nicken kiszórja és kitörli a neki(k) nem tetsző írásokat....)

 

A kényes kérdések kerülése is régi ügy, és persze érthető is valamilyen szinten: a nyilvánvaló hazugságokat és ferdítéseket, amikkel szembesülnek olyankor, nem mindig lehet azért megmagyarázni. Olyankor szokott jönni - régen - valami cikk a Magyar Kurírból, vagy az a kiszólás, hogy kívülálló ne szóljon bele a szervezet működésébe. :-)

 

Szeretik a melegeket? :-D) ez volt a hét vicce ....

A topicnyitó korábban általában a hányinger és a hányhatnék kifejezések alkalmazásával szokta köríteni a kifejezést - nyilván rögtön arra a helyzetre gondolva, ami normális emberben nem feltétlenül jelenik meg elsőre, ha ezt a szót meghallja.

 

Ami az én példámat illeti: kétségem sincsen afelől, hogy bármennyire is jól jellemzi azt az állapotot, amit én szájkereszténységnek hívok, abban a topicban az lenne a megjegyzések tárgya, hogy kitől és honnan származik a sztori. Így aztán teljesen felesleges is odavinni.

Itt is megtalálja, aki akarja, és mint mondtam, nem azért írtam le, hogy bigott, vaskalapos, szájkeresztények csámcsogjanak rajta, hanem azért, hogy nyoma maradjon a Katolikus ZRT. egyik mocskos húzásának.

 

 

 

 

Előzmény: Amocsok3 (13015)