Exxon73 Creative Commons License 2011.11.15 0 0 959

na nezzuk a kikuldteteses kokanymutatvany mukodesi mechanizmusat.

 

adott egy vallalkozo,alapit 3 nemet GmbH-t. P GmbH A GmbH es R UG.

otthon tulajdonreszt vasarol 2 magyar kftben a T1 es a T2 kftben.

majus 1 elott mukodott igy a dolog.

 

T1 kft felvesz 100 embert mely kft valos termelo tevekenyseget folytat igaz naponta 20db sertest dolgoznak fel... kikuld 70embert a P GmbH-hoz bermunkara,mely leszerzodott XY AG-val hogy kiallit nala 3 teljes csontozoszalagot.

 

XY AG 16eurot fizet P GmbH-nak oraberben,melybol 6-ot azonnal el is tesz,majd tovabbszamlaz T1 Kftnek 10eurot mely Kft ebbol leirja az AFA-t,koltsegeket,stb es a kikuldott melos zsebeben marad 6,40cent.

 

persze P GmbH se hulye o biztositja a szallast,idealis esetben heti 50eurot mar gombol is le a melos megmaradt 6,40eurojabol.

 

sot,ekkor jon meg a java,az a hulye magyar 6hetente szeretne hazajarni.bevezetik a 6napos munkarendet mondvan igy kell ledolgozni a 6. szabad hetet.hulye magyar persze robotol es fogalma sincs rola mennyi az eves nemet fizetett szabadsag,o elotte csak az lebeg 6 hetente haza.

 

na teszunk ra meg egy lapattal,P GmbH vallalja a hazafuvart a szabadsagos jaratot.1200km Budapestig,90euro.a mikrobusz 8fovel megy csak,holott az uzemanyagkoltseg kopas 1200kmnel mar 4 utassal is megeri.na de nem ,szakitsunk meg,ha heti turnusban 8fo megy haza akkor nem egesz 1ev alatt egy mikrobusz boven behozza az arat,hasznot is termel,sot a sofor munkabere is megvan.ugye hulye magyarja meg 6hetente menne haza,mert huzza a zsebet az euro...

 

tovabb is lesz mondom meg nemet AOK vs E111 junioooos biztositas.... nemet szerzodes vs kikuldeteses szerzodes.....