Nyulocsi Creative Commons License 2011.11.15 0 0 381

hmm...

 

Pedig pont egy brother típusú hímzőgéppel morcoskodunk..  Negyedik éve használok egy NV 700II típusú hímzőgépet, és mostanság nem bírom beállítani a megfelelő szálfeszességet..  13 éve dolgozom felsőruházat iparban, igen, tudom milyen gép jó és mit érdemes megvenni. Csak sajnos gondolom te is tudod milyen anyagi körülmények uralkodnak a ruhaipar területén.

 

Szóval nem tudom mi lelte a masinát, valahogy hogysehogysejó állapotban van..... :oS

 

Előtte egy PE-150es gépem volt sokáig. Soha semmilyen problémám nem volt vele.. :o)

 

Valamint van egy PFAFF Tiptronic 1071-es varrógépem, amit használtam vettem KB vagy hét éve. Tavaj év elején eltört benne egy alkatrész,ami a felsőkelmetovábbíto tolómozgatását végzi. ( egy cca 2.5-3 cm es pici alkatrész aminek mindkét végén furat van és az egyik végén egy távtartó.) na ezt az alkatrészt nagy nehezen a helyi öntödébe sikerült legyártatni, ami teljesen méret és formahű lett. És beépítettem egy ismerrős műszerész sráccal, és igy a gép mechanikailag tökéletesen működik.

Viszont azóta KB fél órát varr a gép, majd megáll. Az elektronika adja a visszajelzéseket, viszont a motort nem indítja. egy kis pihenő után megint varr de megint megáll..

 

vajon milehet a baj..:? A gép teljesen laza, jól fordul nem szorul, nem akad nem kattog, megy mint a doxa.  :o)

 

csak valamiért megáll..  és nem tudom miért..  Vajon elektronikai hiba lehet?

Előzmény: nimrod50 (379)