Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 32

Hát megeshet éppen, hogy ez posvány itt, ez a medence eseteleg néhány év múlva több értéket termel mint Quvait? Azt mondják a jelentősebb élelmiszerár emelkedés még ezután jön.

Érdekes, mert volt privatizációs csomag most a görögöknél is, 60mrd euroval csökkentette volna az államadósságukat, na de mivel elzárkóztak, hát csökkenteték azt a nélkül is. Elküldték a kínaiakat is mert azok meg kikötőt és repülőteret kértek volna a segítségükért.

Szerintem is, ha imf vagy akárki a termőföldekkel és vízbázisok használatával kapcsolatos jogokat firtatja, azt el kell küldeni.... inkább államcsőd.

Na meg nem ártana készülni olyasmire is.... olyasmire is.... mert van egy új divat. Az új szokás, hogy elindul valami flfegyverzett huligán banda, népes család és haverok társaságában és egyszerűen kipenderíti a kormányt az utcára, ha nem viselkedik rendesen. Ha meg ellenkezik, akkor meg a polgári lakosság megvédése címén romhalmazt csinálnak az országból...... Hülyeség? áááááá...! ....ez európa.... itt ilyen nincsen.... hát, jó, ne legyen igazam... )-: