bimbrandy1 Creative Commons License 2011.11.12 0 0 20527

Szia,

Hat anyukam nem fog valtozni, ez valoban igaz. Ezt amugy mar azota tudom, hogy elso nagy szakitasomkor is az exem partjara allt, mert szerinte o jobban sajnalatra szorult, mert en hagytam ott ot... Csak azt sajnalom, hogy aztan a kislanyom szuletesekor kibekultunk, illetve ugy tettem mintha semmi nem tortent volna. :( Hat ilyen idiota sem leszek tobbet...

O is biztosan fog zsarolni mindenfelevel, engem nem erdekel. Hogy nem maradok a kozelukben, az teljesen biztos...

Jelenleg mar csak a "hogyan", "mikor", es a "mibol" a kerdes. Az hogy mi fog tortenni, az egyaltalan nem.

Hogy a gyerekednek nem hagytad zsarolni magad, nagyon jol tetted! Es tudod, a mondas: ha valaki fenyegetozik valamivel, biztosan nem fogja megtenni. Kulonosen igaz ez "ongyilkosjeloltekre"...

Alig varom a napot, hogy ne legyek itt es ne kelljen a befolyasuk alatt allnom meg ennyire sem, mert nagyon megvisel es nagyon lehuzza az energiaszintemet. Rendesen fizikailag betegnek erzem magam :(

Ma azt mondtam a kislanyomnak, hogy jojjon fel furodni velem. Erre az apja: "Nem akar veled furodni" (vendegek voltak nalunk, gondoskodott rola hogy hallja mindenki). 2 perc mulva a kislanyom, mikor feljott: "En akarok anyaval furodni..."

Csak azt nem tudom, hogy fogunk egymassal ertelmesen kommunikalni a valas utan. Nem hiszem el, hogy 18 evvel fiatalabban nekem van egyedul annyi eszem, hogy tudjam, a gyereket manipulalni probalni nem okos dolog, es csak neki arthat? :(

Előzmény: hromajalosad (20525)