emberevics Creative Commons License 2011.11.10 0 0 13189

Minthogy levelem visszaküldésre került ide is írok.

Hogy van -e túlárazott termék, ez csak értelmezés kérdése. Ha valamit a piaci árához képest jóval drágábban árulnak, az szerintem túl van árazva. Lehet ezt eladói szándéknak is nevezni, én túlárazásnak nevezem.

 

Nincs azzal semmi baj, hogy vannak ilyen eladói szándékok, de azzal sincs baj, hogy ezt egy fórumban valaki észrevételezi. Ugyanez igaz a műszaki tartalomra is.

 

A linkelt topikokat pedig általában mindenki jól ismeri, de nem életszerű az, hogy egy itt hirdetett dologra valaki egy másik topikban reagál, vagy arra ott tesz fel kérdést az eladónak vagy bárki másnak. Hiába szeretnéd, ez sohasem volt és sohasem lesz így.

 

Az alábbi részt pedig nem értem:

 

"Hogy melyik FET mennyi teljesítményt ad le,tranzisztor/FET adatbázisok tömkelege áll rendelkezésre, mi a faxért vannak diódákkal előfeszítve a Gatek ha csak FM?: azt meg a Goggle keresőbe!:http://www.google.hu/

http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/83134/ETC/2SC1307.html

http://malzev.tripod.com/comp/2sc1307.htm"

 

Én egy általánosított véleményre reagáltam szintén általánosan, tehát ezeket a konkrétumokat nem tudom hová tenni a hozzászólásomra való reagálás tekintetében.

 

"Muszáj volt így szájbarágósan leírnom,mert látom nagyon hüllyül a magyar..."

 

Nekem hiába rágsz szájba ilyesmit, a fórum használatáról való elképzeléseim már nagyjából kialakultak.

 

A mondat utolsó részével is egyetértek, azonban eme esszenciális, és a dolgok lényegét megvilágító megállapítás véleményem szerint kiterjeszthető akár az egész civilizálj fajunkra, fenntartva persze a lehetőségét a kivételeknek. Azonban ez a téma már túlhaladja jelen topik kereteit.

 

Előzmény: Törölt nick (13183)