G.Gambino Creative Commons License 2011.11.09 0 0 22492

Szia Babar,

 

 

Úgy gondolom, hogyha valóban navis lenne az autód, annak bizony alapból ott kéne lennie a főmenüben. Az LCI előtti E60 almenüjéből nem lehet a főmenübe varázsolni a dolgokat. A navi vagy ott van, vagy nincs. Sanszosnak érzem tehát, hogy nincs az autódban navigáció ugyanis attól, hogy kis board van az autódban egyáltalán nem biztos, hogy van benne. Az E60-ban a navi nem volt alapfelszereltség, extraként volt rendelhető mind a business (kis board), mind pedig a professional (nagy board) navigáció. MP3-at azért nem játszik le, mert azt alapból nem tudták lejátszani a kis board-al szerelt autók csak a nagy board-al szerelt verziók. 

 

A jó hírem viszont az, hogy szoftverfrissítésel szerintem mindkét problémád megoldható tehát aktiválható az MP3 lejátszó és ha nincs az autódban, akkor a business navigáció is.

 

Nem mondom, hogy menj márkaszervizbe. :) Van egy sokkal autentikusabb és profibb ember. Konkrétan Maszibmw tud segíteni, keress vissza a hozzászólások között és írj neki. Azt hiszem ma vagy tegnap hozzászólt a fórumhoz.

Előzmény: Törölt nick (22487)