valakimás123 Creative Commons License 2011.11.07 0 0 1036

Üdv Mindenkinek!

Nem rég találtam rá erre a fórumra, és sajnálattal látom milyen sok sorstársam van...

Röviden leírom a történetem:

2006 ban kezdődött enyhe fülzúgással, rögtön orvoshoz fordultam (helyi SZTK fül-orr-gégész szakorvosa)aki megvizsgált, kimosta a fülem,), és mondta szedjek biobilt talán elmúlik.Hát szedtem, pár hónapig és hát persze nem múlt el :S:)...Majd olyannyira megszoktam a halk kis zúgást hogy nem törődtem vele, csak és kizátólag síri csnedbe hallottam.

Majd eltelt másfél év, erősödött a zúgás, visszamentem ugyanahhoz a dokihoz, MR újabb hgallásvizsgálat, nem találtak semmit, és lényegében a doki sem javasolt semmi mkézel fogható értelmes dolgot , mert ugyebár nem tudott sajnos...Gondoltam majd csak lesz valami.... Aludni tudtam, nem volt gondom, de nappal hallottam a fránya zúgást, ami persze zavart.

Eltelt pár év, jöttek mellékzúgások (mintha süvítene a szél a fülemben), és az alap zúgás is erősödött kicsit. Mondtam magamban ez nagyon nem lesz jó így. Felkerestem egy híres füllész orvos magánpraxisát (jó pénzért:)). Mondta, úr isten miért csak most jöttem. Na ,de modta a DR ÚR megpróbáljuk, füll mosás, komplex hallás vizsgálat, értágítás, biloba ismét, csigolya röntgen.A 3 hónapos gyógyszeres kezelés nem használt semmit a csigolya röntgen rendben volt. Azt állította a Dr úr ha rögtön hozzá fordulok meggyógyít, de ennyi idő elteltével nem ígér semmit.Hát utólag erre azt mondanám, hogy én is azt mondtam volna a helyében a betegnek, egy ilyen helyzet után.Na mondegy....

Javasolta keressek, fel egy ideg gyógyászt. Amit meg is tettem. Teljes vizsgálat. Elküldött ideg pálya vizsgálatra is. Mondta próbáljuk meg a Betagen nevű gyógyszert (egyhe szédülésre fülzúgásra való). Beszedtem egy dobozzal visszamegyek hozzá és mondom neki nem igazán használt...Javasolta próbáljak ki vérhigítót:S, amitől egyhén szólva viszakoztam. Abból is beszedtem egy dobozzal a Betagen mellett, semmi hatás.

Aztán gondoltam magamban nem játszom a kisérleti nyúl szerepét, és nem tömöm magamba ezt a sok sz..a..t, úgy sem hazsnál nincs értelme. Majd éldegélek azóta is az életem zavaró zúgással.

Ez van gondoltam...Ezt kaptam mit tudnék csinálni...

Az utóbbi pár napban foglakoztam újra adologgal, hátha találok valamit. És így értem ide is:).

Olvastam pár módszerről (lézeres), eszközről, kezelésről ami jó eredményekkel kecsegtet. Pl: Adisma Tinnitool készlet Erre az eszközre az eszközre a www.tinnitol.hu weboldalon találtam rá.Állítólag sokaknál bevállik, csökkenti a zúgást. Az ára számomra , hogy is mondjam, borsos.Igaz ki lehet próbálni (azt hiszem 20 ezer egy hónapra a bérlet). Próbálta már valaki??? És mik a tapasztalatok???