ghepard Creative Commons License 2011.11.07 0 0 199

Hát mondjuk a 3 év alatt egypár dologra rájöttem. Tudom mitől romlik, mitől javulhatna a látásom. De nem tudom tartani egész nap tökéletesen. Sok mindent kell(lene) egyensúlyban tartani. De az egyirányú olvasás meg a gravitáció nagy ellenfél.

 

Hát mondjuk én soha nem akartam senkit rávenni valamire és ez most is érvényes. Mindenki azt tesz, amit jónak lát. De a másik oldalon, elégedettség árasztana el, ha tudnám, hogy másnak is sikerült pont ezért vagy azért. Csinálok, vagy csináltam egypár dogot, amit más nem nagyon, mindenirányú színesbetűs olvasás, direkt sötétben való létezés. Hidegben, melegben, napon, esőben, hóban tesztelem a dolgokat.

 

Érdekes dolgokat tapasztalok az utóbbi két napon a melóban. Szinte már biztosra veszem, hogy most nagyon fején találtam a szöget.  Már nem szárad ki sokkal jobban a bal szemem. Sőt az egyiket se érzem száraznak, a jobb szememet sose éreztem száraznak. Most már tudom is hogy miért. Az nem is szárazság, hanem sósság. Mivel a könny jó sós, de 90% víz, a víz elpárolog (mikor nem pislogunk) - de só nem. Sokkal nagyobb lesz akkor a töménysége és lassan lassan kimarja az alatta lévő hámsejteket.

 

Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Nagyon nehéz onnan kioldatni a lerakódásokat, mert a só nehezebb mint a víz és így a felső régiókból nem tud kimászni. Valahogy azt ki kellene rázni, vagy sokat lenni lefelé a szemekkel (például alvás közben, vagy bárhol). Ezt csináltam, de keveset, mert mi az az 1 óra naponta - semmi........

 

Most nekilódultam, csak azt tettem a monitorral, ahogy a TV-t nézem. Majd leírom hogyan......

 

Azért irogatok ide, mert innét nem törlöm ki és itt megtalálhatom, meg bárki más is.........

Előzmény: _Igazságkereső_ (198)