A Attila Creative Commons License 2011.11.04 0 0 10011

Tisztelt Fórumozók!

 

Cégalapítással foglalkozó ügyvédek, irodák, könyvelők figyelem!

 

Képzeljétek el, mi történt:

Réti László a BÜK elnöke személyesen ellenőrizte a Céghmester-rel együttműködő egyik ügyvédet a Bp., XV. kerület, Nyírpalota út 5. szám alatt.

Lelkes tevékenysége közben (személyesen járt el, nincs más dolga) a Céghmester széfjéből, illetve kolléganője kezéből finom, de határozott mozdulattal, magát hatóságként!!! aposztrofálva eltulajdonította még 3 másik ügyvéd ott őrzött kártyáját is.

A kártyákat, melyeknek elvételére semmilyen felhatalmazása nem volt, azokat a vezérigazgató határozott felszólítására sem adta vissza.

Véleményeteket kérjük az ügyben, hogy milyen mértékben történt jogsértés, hatáskörtúllépés. Van-e elfogultság szerintetek?

Kérjük, jelezze, akit már ért vélt vagy valós túlkapás, jogsértés stb. elfogultság Réti László BÜK elnök kapcsán, írja meg a történetet!

Várjuk a cégalapítás ügyintézésével foglalkozó irodák és ügyvédek véleményét az ügyről, kíváncsiak vagyunk, hogy a Céghmester-en és szerződött ügyvédein kívül másokat is próbál-e jogszerűtlen eszközökkel kiiktatni a piacról.