virágosmező Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1004

Állandó fülcsengésem van kb. 2 hete. Igyekeztem sokat visszaolvasni itt, de minden hozzászólást még lehetetlen volt, ezért lehet, hogy kérdezek olyat amiről már volt szó, akkor előre is bocs.

 

Van esetleg itt olyan ,akinek fejfájás és hányinger társul a tinnitus mellé? (Nekem ez a 2 egy hónapja van)

Aki volt már koponya MR-en felerősödött a csengés? olvastam angolul is fórumokat,és volt ahol ilyenbe futottam, de nekem ez már nem kéne, hogy tovább erősödjön, nem tudom el merjek így menni, főleg, hogy nem valószínű, hogy megoldódik a probléma.jó lenne magyaroktól is hallani valamit:)

Olyan van, aki az infúziós kezelés után még szedte a gyógyszert amit a doki felírt(nekem betarevin, ma kezdtem el szedni),és esetleg meggyógyult? Mert bár gyógyultról még egyetlen egy esetben sem találtam semmi adatot, olyanról akinek akinek az 5 napos infúzió elmúlasztotta igen.Hátha van az utána lévő gyógyszeresre is példa , reménykedem..

Egyébként nekem egy doki a múlthéten a kórházban azt mondta, hogy valószínű, hogy az emberek fülzúgását  akár egy idegpálya sérülése okozza, de akkor ezt már nem lehet visszafordítani.Azt, hogy ezt kimutassák, pedig nincs rá esély, Amerikában is kezdetleges az a vizsgálat,és ott is nagyon drága.

Köszi ,ha valaki esetleg válaszol valamire.