virgil13 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 1953

Szégyellem magam!!

 

Nyílt levél  a Kispesti Női kézilabda Klub vezetőihez és tagjaihoz, a  nagyszerű Mohácsi szurkolókhoz és minden érdeklődőhöz.

 

1, A két egyesület és az én személyes jó kapcsolataimra hivatkozva, a Kispest vezetők első kérésére belementem, hogy a mérkőzés szombaton legyen, így a szurkolóik részt tudjanak venni a kézilabda mérkőzésen is. Erről a szurkoló táborról minden médiában, csak pozitív hangon nyilatkoztam, mindig beszélgettem velük. Lehetőséget adtam, hogy a szurkoló táboruk ilyen nagy létszámmal legyen jelen.  Szégyellem magam!!

 

2, Három héttel ezelőtt Pécsett beszélgettem a Kispesti  egyesület elnökével, Ujj Péter úrral.

Aki egy sportbaráti eszmecsere alatt biztosított arról, hogy mehet bárki a mérkőzésre, ő garantálja a biztonságát. Elhittem.  Szégyellem magam!!

 

3,  A vezérszurkolónk Réti Ferenc kérésére,3 nappal a mérkőzés előtt felhívtam a Kispesti egyesületet konkréten Sarkadi Bálint technikai vezetőt, akiben egyébként a sportágat és az egyesületét nagyon szerető, szimpatikus embert ismertem, az elmúlt 1-2 évben. Ő elmondta, hogy előző nap beszéltek róla és a mérkőzésen megerősített rendezői gárda és rendőri biztosítás lesz. Elhittem.  Szégyellem magam!!

 

4, A mérkőzést közvetlenül megelőző fogadalomtételnél, kértem a játékosaimat, hogy ezekért a bátor szurkolókért, még jobban tegyék oda magukat. Pedig mondhattam volna azt is , hogy inkább kapjunk ki, de ne tegyük ki ilyen megaláztatásnak és fizikai fájdalomnak, remélem mondhatom, sportbarátainkat.  Szégyellem magam!!

 

5, Miután az atrocitás még a mérkőzés ideje alatt történt, nem lehettem ott az elsősorban

és megpróbálni segíteni, vagy szenvedni ezekkel a srácokkal.

Szégyellem magam!!

 

6, Nem a saját testi épségemért, de a játékosaimért aggódva, későn mentem ki a csarnokból, már semmi segítséget nem tudtam nyújtani.  Szégyellem magam!!

 

7, Az egész viselkedésemre csak annyi mentségem lehet, hogy jóhiszeműen és sportemberhez méltóan jártam el . Ennek ellenére, nagyon:  Szégyellem magam!!

 

Remélem, hogy minden sértettnek a teste és a lelke is mihamarabb meggyógyul és továbbra is a csapatunkat fogják segíteni, hangjukkal és bíztatásukkal.

 

Tabajdi Ferenc

MTE felnőtt edző és szakkosztályvezető