Te ugye nem gondoltad komolyan, hogy ocsún húst fogsz termelni főleg galambbal?
Az ok, hogy kukorica, búza és napraforgó, vagy ha esetleg törtszem de, hogy ocsú! 80%-a szemét és takarmányozásra galambnak alkalmatlan! Ráadásul rossz minőségű a hús is, hisz az ocsúban nincs meg mind az ami a teljes szemben!
A nyúl meg máskérdés kicsit nagyobb piac van rá, mint a galambra!
Ezt a magyar tarka bika árat, hát őszintén szólva elképesztőnek tartom, pedig az összes török, görög és olasz felvásárlót ismerem, hisz felének a papír munkát én végzem! A török csak annyit ad érte, amit az importtámogatás még fedez! Ez pedig a 850-1000 Ft környékén mozgott még nem is olyan régen.
Az, hogy bonyhádi vagy nem bonyhádi teljesen mindegy, mert csak táj elnevezés! Semmi különbség nincs köztük! Sőt a Magyar tarkáról is vannak érdekes viták, most az EU-ban alig várom, hogy visszanyaljon a fagyi!