Huntemann Creative Commons License 2011.10.27 0 0 56374

Már sokat vitatott témáról ( gáztűzhely beüzemelés, jogi szabályok stb), kérdésre énis szeretnék, egy-két mondatot hozzátenni!

Mivel Magyarországon rendszerváltás óta folyamatosan sajnos esik az életszínvonal, és a pénz még kevesebb, és minden jöt-ment külföldi vendégmunkást is beengedtek, akik iszonyatos módon letörték a magyar szakmunkás fizetéseket, ne is csodálkozzon senki, hogy mindenki ,,swarczba" akar mindent csinálni, és a törvényeket figyelmen kívül haggya! Mindenki meg nem dolgozhat a felső 1milliónak, ahol a 200-300e gázszámla sem számít!

Még meg súgok valamit, egy Tigaz-os szervizes ismerősöm aki szúrópróbaszerűen vizsgál mérőket, mondja hogy rentgeteg nagy vállalat észnélkül vételez szabálytalanul, csak az a bibi, hogy amikor leszerelné az órát a szerelő, kiderül, hogy a fogyasztó jó haverja valamelyik főnöknek!!

Széchenyi terv, meg szintén a haveroknak lett kitalálva, énis szeretnék gáz nélküli otthont, csak ahhoz mélyen a zsebembe kell nyúlnom, az meg hazudik aki azt állítja, hogy a mai árakon egy 100nm2 passzív házat 25M ki lehet hozni!!!