kate29 Creative Commons License 2011.10.27 0 0 1757

Sziasztok!

Én friss beteg vagyok viszonylag, márciusban kezdődött, csak minden hetedik vagy nyolcadik mélylevegőt sikerült beszippantanom. Kivizsgálások után kaptam haladékot, mert javult a helyzet valamennyit, de sajnos nem húzódott vissza magától. Bő 5 hét alatt, nyáron, kiderítették, hogy valóban ez a baj. Nálam nem volt bronchoskopia, mediastinoskopia segítségével vettek mintát a tüdőmből. 32 mg Medrolt szedtem négy hétig, azóta 16 mg-mon tartanak. Pozitivumként élem meg, hogy könnyebben jön a levegő, jobb a teherbírásom. A mellékhatások közül nekem is kijutott az izzadásból, az összes bacilust összeszedem. Minden hétre jut egy torokfájás. Én nem híztam még (2 hónapja szedem). A vérnyomásomat megemelte, de ez nekem nagyon jól jött, most éppen normális, így is maradhatna. Kiszőrösödött a nagylábujjam, de a férjem szerint az semmi;).

Nagyon bízok a gyógyulásban! Vannak rossz periódusaim, de akkor eszembe jut, amit a Korányiban láttam és örülök, hogy csak ez a bajom és nem nagyobb. A dohányzással tényleg jobb felhagyni, nagyon megéri!!

Mindenkinek jobbulást kívánok!