No.9 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 804

wow, Blende eleg reszletesen leirta az arakat. En mar nem emlekszem ennyire :)

 

Egy buszjegy 2 dollar 50 cent. Elelmiszerek kozul minden dragabb mint mainland-en. Nem tudom hogy szallodai turista-kent mennel vagy berelsz egy lakast, esetleg hosszabb tavra. Ha utobbi ketto akkor olyan helyeken vasarolva mint a Walmart, Sam's Club es Costco sokat lehet sporolni elelmiszeren.

Gyumolcs vasarlasra valoban a kis helyi piacok a legjobbak. Ezek altalaban heti 2-3 -szor vannk egy delelott folyaman mondjuk. Helyiektol kell megkerdezni hogy hol es mikor.

Gyorsettermi kaja olyan 7 dollar korul van egy meal amit otthon menu-nek hivnak.

Kicsit magasabb kategoria pl. California Pizza Kitchen, TGI's Friday mondjuk 10-12 USD egy adag etel.

Az Ala Moana Plazaban van agy jo meretes "foodcourt" ott 6-7 dollarbol lehet egy jot enni, Thai, Vietnami meg egyeb kajak tobbek kozott. A Don Quijote szupermarket elott is van egy csomo kajas stand amik olcsok.

Ruhat lehet venni nagyon olcson, meg dragan is. Nyilvan a Chanel dolgokat ott sem adjak fillerekert. A Ross-ban viszont jo dolgokat lehet venni nagyon olcson. Skechers cipo 20 dollarert pl.

Az Aloha Stadium korul van piac hetente 3-szor talan. Oda erdemes kimenni bar kicsit messze van de olcson lehet szuvenireket venni meg rengeteg mast. Polok 20 dollarert 5 vagy 8.

Előzmény: Lorus9 (802)