Vito3 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 10778

Elmondom az én esetem a Startgumi (Automax kft) szervizzel kapcsolatban.

Az egész kb. 10 napja kezdődött. Szerettem volna a téli gumi+felnit felrakatni velük, amit náluk tároltattam.

Eleinte azt mondták rendszerfrissítés miatt nem tudnak időpontot adni, próbáljam meg később.

Mondom magamban rendben van, előfordul az ilyesmi. Két nap múlva próbáltam hívni őket, ki se csöng, folyton hálózat foglalt jelzést kapok vissza. Még ekkor sem gyanakodtam, gondoltam mindenki hirtelen akar gumit cserélni, le vannak terhelve, várok még pár napot, az még belefér. Végre sikerült, felvették, de közölték, hogy kb. fél órája lefagyott a rendszer, de majd visszahívnak.

Na, ezután kezdtem gyanakodni, hogy valami nem stimmel. Keresgéltem a neten és tegnap megtaláltam ezt a fórumot.

Az itteni homályos utalások után kezdtem nyomozásba.

Mai nap (2011.10.25) fogtam magam, és elmentem az újpesti (1043 Budapest, Csányi László u. 34.) telephelyükre, de csak

hűlt helyüket találtam. Szerencsémre pont akkor jött a gondnok két lehetséges új bérlővel éppen a helyet mutatta körbe.

Szóba elegyettem vele, és elmesélte, hogy szeptember 29-30 környékén az Automax fogta a sátorfáját és eltűnt onnan,

a gumiszerelést átadta alvállakozóknak. Neki csak annyit hagytak meg, hogy ha netalántán jönne egy régi ügyfelük, akkor az interneten érdeklődjenek.

Én is ezt tettem. Már korábban is láttam a startgumi.hu Kapcsolat részénél, hogy hat partnerszerviz jelent meg, de fogalmam

sem volt róla, hogy ez mikor került ki az oldalra.

A lényeg, hogy elmentem az egyik szerviz partner (Fehérvári út) telephelyére, és itt kaptam végre felvilágosítást, hogy a gumikat+felniket már ők kezelik, itt és itt átvehetem, illetve ha kérem, ők tudnak adni időpontot szerelésre. A szerelésből nem kértem, úgy voltam vele inkább elhozom, amíg még lehet. Egyelőre itt tart a dolog, elvileg holnap vagy holnapután elhozhatom a gumikat+felniket.

Egyébként mind a hat telephely egy céghez tartozik, az AKH abroncs kereskedőházhoz.

Sorstársaim megsegítésére ideírom a névkártyájukon található elérhetőségeiket:

AKH abroncs kereskedőház

www.gumi.hu

Telephelyek:

1119 Budapest, Fehérvári út 71-73.     Tel.: 06-1-371-3333

1095 Budapest, Soroksári út 158.        Tel.: 06-1-358-1480

1044 Budapest, Megyeri út 15/a.         Tel.: 06-1-370-6365

1039 Budapest, Battyhány u. 70.         Tel.: 06-1-371-3320

2040 Budaörs, Kinizsi u. 40.                 Tel.: 06-23-42-88-55

1117 Budapest, Október 23. u. 8-10. ALLEE bevásárlóközpont, mélygarázs P-2 szint Tel.: 06-1-371-3333

Remélem én és sorstársaim is szerencsével járunk, hogy "visszakapjuk" jogos tulajdonunkat, amiről nem alaptalanul

hihetjük, hogy gusztustalan módon "eltulajdonították".

Előzmény: fgcs (10777)