ghepard Creative Commons License 2011.10.21 0 0 187

Hát valóban nem valami magas az eredményesség. Meg is kérdeztem Tőle (Vén Péter), hogy hogyan is van. Akkor mondta, hogy van egypár eset. Viszont ott voltam Nála regisztrálva és már több mint 700 ember volt ott regisztrálva, de nem számolt be egy se, hogy tökéletes lett a látása, pedig nagyon sok a hsz, már valami 5000 felett lehet ott  a nem tudom hány év alatt. Írtam ott, hogy én így látom kb. 1000 ember nekimegy (a szemtornánának, látástornának), abból 990 két héten belül feladja, 5 fél éven belül, a maradék 5 tovább küzd, de csak 1-2 képes és akar nagyban változtatni szokásain.

 

Sajnos csak azt olvasom ott, hogy mit kell csinálni, de hogy miért van az, hogyan segít - azt nem tudni. Végül az összes gyakorlat csak amolyan relax. Magát a látást nem javítja, csak pihenésre, ellazusásra készteti az embert és aztán kipihenve megint bír egy kicsit. Kb mint a futás. Ha nem bírsz már futni, pihensz egy kisit, vagy akár egy órát is és aztán futhatsz tovább.

 

Igen, a szemeket használni kell(ene). Ahol csak tehetem, igyekszem rájönni, hogy ott és akkor hogyan lássak élesen. Most a nagy ellenségem (a szellemképek meg a homályok) egyszeriben a legjobb barátaim lettek. Azelőtt haragudtam rájuk, most meg keresem őket (de a világosban néha nehéz megtalálni, mert kisebb a pupilla és így nem szóródik annyira szét a fény). Ha meg megtalálom igyekszem pont a végét nézni egy ideig, vagy egy kicsit még kifelé - de közben látni, hogy mit mutat a közben előtérbe kerülő vezérkép. Már a 4 szellemmel is meg tudok bírkózni (mikor minden oldalon van, bal, jobb, fent, lent). Egy vagy 2 már elég könnyű, néggyel azért egy kicsit tovább tart. Már nagyon erős az érzésem, hogy egyre nagyobb része a szaruhártyámnak egyre egyenletesebb, lehet a szemlencse is, és meglehet a szemgolyóm alakja is néhány mikronnal hosszabodhatott.

 

Ha nem romlik a látásod, már az is jó, főleg, ha már elmúltál 40-43 évnél. Nem tudom hány éves vagy......

 

 Hát igen, nem valami pörgős mostanában a topik. Fontosnak érzem tudni, hogy mi hogyan hat és akkor mindjárt más a helyzet. Most, hogy tudatosítottam, hogyan változik az előttem lévő kép, megtanulhatom korrigálni - mert most már látom is, hogy úgy van. Majd teszek be olyan képet, csak meg kell csinálnom - lehet kedden, mikor jövök majd......

 

Előzmény: _Igazságkereső_ (186)