Jó reggelt mindenkinek! :)
A hétvége jól átírta a macskás forgatókönyvünket. :) A kislányom ugyanis születésnapjára kapott anyósomtól egy kis házicicát!!! Csak neki volt meglepetés, nekem nem, mert előtte leegyeztettük, hogy van kiscica, most vitte haza az anyja, nagyon barátságos és életrevaló, és PONT úgy néz ki, mint a nyuszink! (fekete-fehér foltos). Úgy gondoltam, hogy legalább a kis britnek lesz majd társa, ketten talán jobban ellesznek, így rábólintottam a cicusra. Szombaton érkezett. Egy órával az érkezése után már birtokba vette a nappalit, evett-ivott, befeküdt a kis pihenőodújába. Egyetlen baleset történt, lepisilte a szőnyeget... következő alkalommal már az alomba végezte a dolgát és lelkesen használja azóta is. :) Kapott játékokat, a "macskaszívató" pálcán lógó egér meg egy kis kék bolyhos labda a kedvence. Tegnap este kicsit elaludtam a kanapén és arra ébredtem, hogy a kis maszat odagömbölyödött mellém és nézte a tévét! :) Nagyon jófej cica!
Összehoztuk a nyuszival.... azonnal támadó állásba vágta magát, és "levadászta". A nyúl meg csak nézett nagy bambán, hogy mit akar ez a kis görcs a hátsó lábainál... :) A nyúl jelenleg kétszer akkora, mint a macsek. Remélem összebarátkoznak majd.
Amúgy a cicó nagyjából nyolc hetes és szerintem kislány. Már nem szopott, megeszik minden macskakaját, a száraz tápot is. Vettem neki Whiskast, RC Babycat tápot és alutasakost és Select Gold tápot és alutasakost. Eddig Whiskast és RC-t kapott, jó étvággyal ette mindkettőt. Csütörtökön visszük állatorvoshoz megnézetni, hogy minden rendben-e, és esetleg oltásra.
Jó hosszú lettem... Bocsi! :)
Szép napot mindenkinek!