.ETNA. Creative Commons License 2011.10.13 0 0 3854

Komolyan mondom, hogy megáll az eszem... szerintem inkább keressetek egy másik kardiológust, mert ez a mostani.... hááát, alapjáraton is kissé "furcsa". Megnéztem a neten (mert nem ismerem ezt a gyógyszit), hogy mire is való a Cordarone: kamrai ritmuszavarok megelőzésére.

 

A doki felírta, tehát elképzelhetőek ilyen ritmuszavarok (gondolom a leletek, ill. a kórtörténete alapján feltételezhető), de azt nonsense-nek tartom, hogy "ha van mellékhatása, akkor ne szedje" ... ÉS??? Akkor mit ad helyette? Vagy neki tök mind1, hogy egy szívbeteg szed-e egy gyógyszit, vagy nem? Hát ettől a hozzáállástól lehidalok.

 

Talán kissé erélyesebben kellene fellépned, vagy valóban rááldozni egy kis pénzt (akár egy-két alkalom is elég lehet), hogy elmenj, elmenjetek egy kardiológus magánrendelésére és végre valaki KOMOLYAN tájékoztasson arról, hogy kell-e gyógyszer, ha igen, melyik jó a Cordarone helyett stb. Szerintem egy-egy ilyen alkalomért 3-5000 Ft-nál többet nem hinném, hogy elkérnek, de ezt is ki lehet könnyen deríteni, elég egy telefon, megkérdezed, hogy mennyibe kerül egy konzultáció és kész... ha sok, keresel másik dokit. Tapasztalatból tudom, hogy egy magánrendelésen sok " érdekes" dologra is fény derülhet, szóval - összességében - megéri az árát!!

 

 

Előzmény: think_pad (3849)