adrianarina Creative Commons License 2011.10.13 0 0 3340

Sziasztok!

Én még új vagyok itt.... és van egy 4 hónapos kaninchen fiú kutyusom. Egy kis segítségre lenne szükségem... Ha már beszéltetek erről korábban, bocsi, csak rengeteg hozzászólás van a fórumban, nincs időm az elejétől a végéig mindet elolvasni :).

a szóval ,a kutyus lakásban van tartva, de nwm megy neki a szobatisztaság... sőt...

Minden nap azonos időpontban viszem le, de egyszerűen nem hajlandó kint elvégezni a dolgát.. bármennyi ideig is van kint,akár órák hosszát is, evés után, amint hazaérünk, ott végzi a dolgát.. és csak szőnyegre. Mintha direkt hazahozná :)... Van pelenka a földön, helyhez szoktató spray-vel is befújtuk. Olyannal is próbálkoztunk, h a kakit rátettük a pelenkéra, had szokaj a szagot- látványt- mrg is szaglászta, de legközelebb ismét szőnyegre könnyített. Sőt, még tetézi a dolgokat, hogy csak akkor ürít, ha senki nem nézi :o...

Lenne valakinek valami tippje, hogyan tudnám megértetni vele, h kint kell elvégeznie a dolgát, azért viszem ki :)?

Ő nem az első tacskónk, a harmadik igazság szerint, eddig két szuka volt, ők ilyen félig benti félig kinti kutyusok voltak, de soha nem volt baj velük, nem is kellett nekik tanítani a szobatisztaságot, egyszerűen ösztönből sem jutott eszükben bent üríteni.. Ötletek?? :)

Előre is köszönöm a segítséget!!