_ZE Creative Commons License 2011.10.11 0 0 7872

Jó szerencsét!

Egy majdnem elfeledett e-mail címemre mit hozott a villanyposta...:

 

"Kedves jó Hármaskönyv tulajdonosok!

.... ne csak mástólhalljátok a rossz hírt - de meglehet, sőt valószínűleg biztos, a barátok készsége folytán mán biztos késő, mertjónényanhál'Bacchusnaknem átallották föltenni a listáikra.

... tudjuk, hogy a lyukas világhálón kéretlenül is özönlenek a mindenféle cuccosok, zömét mán nincs türelmünk elolvasni sem, katt és kész - ezért nem állom meg, hogy ne küldjem el Nektek. Elitélhető módon nem rövid a csatolmány híradása, de minden szükséges benne van és ha mégis volna kérdés, hát becsülettel megválaszolom mindet - a téma pedig nem igazán piskóta - ahogy az egész vállalása, beindítása sem.

... bocs - olyik firma egy sem nem tud kibújni a bőréből. Oszt majd Bacchus, Ceres, a felhő fölöttiek, meg az IDŐeldöntik, jól látta é a múzeális firma, hogy heába gond, heába nyúzottság, heába globálcirkusz, kell a jó könyv?... Talán épp az elkeserítővilági dolgok mián, mert ez minden, csak nem borúkiváltó. Legalább is a konok elkövető szentül hisz BENNE... és TEK úgyszintén.

... ha meg mán meg is volna az infó, hát tényleg csak egy katt, mert erőszakosságról, rábeszélésről, bizonygatásról ahogyan négy éve, most sem lehet szó, méltatlan is lenne.

Jó szerencsét - sok csillét - csakazért se számoljuk fel a továbbszuszogást!


Kiss Csaba alias Balhés Charley."

 

Szóval lesz folytatása a Hármaskönyvnek, két kötetben, CD-vel - Bővebb infó a szerzőnél.