Sziasztok!
Klaudia vagyok, 21 éves, és végre tökéletesen elhatározott, hogy olaszországban szeretném leélni az életem. Nem akarok hirtelen, forró fejjel belevágni a dolgokba, pedig már most mennék. Tanulom a nyelvet, decemberben végre leteszem a jogosítványt, addigra összegyűlik az az összeg amivel el merek indulni, és végre kimegyek. Feltéve persze, ha találok munkát. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Észak-Olaszországban gondolkodom, bár még konkrét álmom nincs, város szempontjából.
Van egy szabó-varró szakmám, és egy élelmiszer-és vegyiáru eladói. Munkatapasztalatom van értékesítésben, vendéglátásban is, illetve az elmúlt másfél évben boltvezetőként dolgoztam.
Tulajdonképpen bármilyen munkát szivesen elvégeznék, középfokon beszélek angolul, anyanyelvi szinten németül, és most jön ugye az olasz, amit szeretnék következő év elejére legalább középfokosra fejleszteni.
Dolgoznék gyárban, betanított munkásként (abban is van tapasztalatom), vendéglátásban, szobalány, csapos, vagy felszolgálóként, de nem sorolom, BÁRMI érdekel, csak végre tűnjek el innen. Tudom, nem fenékig tejfel ott sem az élet, de meg szeretném próbálni. Egyedülálló vagyok, így nem tart vissza semmi, Édesanyám elhunyt, Édesapám pedig nyugdíjjas, de mióta új kapcsolata van nemigen tartjuk a kapcsolatot, így tényleg nem köt ide semmi. Szóval egy új élet reményében vágok neki ennek a feladatnak, és azzal a tudattal, hogy épp az álmom teljesítem!
Bármire kiváncsi vagyok, vigyázzatok Magatokra, és várom a reakciókat! :)