PingPanther Creative Commons License 2011.10.08 0 0 5040

Mindig nagyon becsültem, amit csináltatok, mert aki úgy tudott végigmenni a Beac Maxin, hogy végig szigorúan az ajánlott útvonalon ment, az tényleg többet tett bele és kitüntetve érezhette magát, hogy veletek találkozott a "Moli"-nál.

 

Én ezidáig hétszer jutottam el Magyarkútról Hűvösvölgybe bringával a Beac Maxin és bár minden évben készültem, amennyit időm engedte, azt hiszem a mai napig nem tudnám(nem is tudtam) teljesíteni végig a jelzett útvonalon a túrát bringával, pedig mindig kihoztam magamból a maximumot. Évenként egy-egy részen(vagy bejárásokon) kipróbáltam, hogy a bringás-kispistázó útvonalak helyett az ajánlotton megyek, de mindig annyit kivettek belőlem a terep miatt, hogy kétséges lett volna a célbaérés ha végig így csinálom. Így jártam már a Moli-nál is, de míg egy-két helyen csak kínszenvedés sárban fel/levinni a biciklit(Törökmező, Köves mező, Hegyes tető, stb.), más helyeken egyenesen veszélyes (Hegyestető-Magymaros, Urak-asztala oldal).
Emiatt nem, hibáztatom a szervezőket, a teljesítőket még kevésbé (magamat főleg nem :D)amiatt, hogy a biztosabb utat javasolják, vagy választják.

 

Annak viszont, hogy ti évek óta kint vagytok és kiálltok amellett, hogy a jelölt útvonalon teljesítsen mindenki, meg van az eredménye, ebben biztos vagyok.
Tudom, hogy azt várnád, hogy mindenki, egytől-egyig a jelöltön menjen és ezt megköveteljék a szervezők is, de ilyen sosem lesz. Ez majdhogynem egy csoda lenne. :D

Olyan viszont van, hogy sokan évek óta dolgoznak azon, hogy egyre több szakaszt teljesítsenek a jelölt úton.

Többek között én tavaly már 80-ig(Dobogókő) eljutottam a jelöltön, bár hozzá kell tegyem először indultam neki futva, bringa nélkül, nem a legkedvezőbb körülmények között és végül is technikai okokból buktam ki, de így is megérte.


Idén először teljesítettem végig a jelölt útvonalon és már szinte vártam, hogy ott lesztek a Moli-nál, de persze olvastam a fórumon, hogy nem.

Ebben biztosan nem vagyok egyedül, hiszen már tavaly sem és idén sem voltam egyedül, hiszen ott volt például Oszkar00, hasonlóan jelölt út párti, aki tavaly többmint 30 órán át tolta ("mindig szerettem volna úgy végigtolni egy hosszú túrát, hogy esélyem sincs már beérni, de mégsem adom fel. (30:29 lett az időm :-) )" 4840) és idén együtt, mentünk végig szintidőn belül.

 

 

Idén bár nem volt senki a Moli-nál, nem kaptunk külön pecsétet, mégis más érzés így a teljesítés és ezt részben a ti éveken át tartó munkátoknak köszönhetjük!

 

Köszi!

 

Remélem, hogy amit a NHH-n mondtál, csak a pillanatnyi fáradtság mondatta veled.! :D

 

 

 

Előzmény: csanya. (5039)