Sziasztok!
Nagy Zsombor vagyok 1991-ben végeztem Kerling Etelka tanárnő osztályában. Isteni volt az iskola hangulata akkoriban. A tesóm Nagy Szilárd is itt végzett pár évvel később és Ő is meg volt elégedve.
Tulajdonképpen az a kérdés foglalkoztat, hogy mit csináljunk a most másodikos kisfiunkkal, mert nagyon sok a variációs lehetőség. Érdemes-e a "Lászlóra" várni, azaz maradjon abban az iskolában VIII-kos koráig ahol most van? -->> mostani diákok véleményét várom....
Szomorúan látom, hogy a tanáraim felett is eljár az idő:
- Héda tanár Úr temetésén voltam, rengetek atlétikai versenyen voltam vele. Isteni volt az életfilozófiája. Mostanában azt mondanánk: "olyan laza volt, hogy szétesett". Mikor mi izgultunk, mert a mi számunk következett a versenyen (110m gát), mindig beszólt valami vicceset, hogy ne izguljunk már annyira...Emlékszem 1990 nyarán, Balatonszepezden a tanár Úr, Farkas Zoltán osztálytársam és jómagam ástuk be a közlekedési táblát, amely mutatta, hogy itt térj jobbra, ha a "László nyaralóját" keresed. Nem tudom áll-e még a tábla?
- most olvasom, hogy Monostori tanárnő is "elment". Ő tanította be nekünk a "palotás" táncot 1990-ben. Mennyit szenvedett a sok falábú diákkal, de a végén csak összehoztuk...
Köszi a válaszokat: Nagy Zsombor