bodhiszattva Creative Commons License 2011.10.05 0 0 23422

Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a szurkolást, jó volt tudni, hogy mögöttem álltok.

Sajnálom, hogy a Ti biztatásotok, és az én teljesítményem nem voltak egy szinten. Sajnálom, hogy méltatlan voltam a szurkolásotokra, és nem tudtam teljesen kihasználni azokat. A hegy előtt már megtört a lelkem, nagyon lelassultam. 10-20 km-t mentem a halálzónában, nem keveset a záróbuszt jelentő rendőrautó előtt. Ez végképp felőrőlt, csak azt láttam hogy milyen sok van még. Azt hittem, hogy elég erős vagyok fejben, és az majd továbbvisz, de kiderült hogy abban sem vagyok elég jó. Az 57-es pontig (186km) jutottam. A Ti segitségetekkel. Persze sokat tanultam, erősödtem, sok tapasztalatot szereztem, de nem ezekért mentem. Ezekért nem mentem volna.

Vesztesen jöttem vissza a csatából.

A Hősök viszont... A kinti társaságra nincsenek szavak. Ezt így, közelről látni...

Nem csoda, ha szerettem volna kicsit közéjjük tartozni. Gratulálok minden teljesítőnek. Nem titkoltam eddig sem a tiszteletemet irántuk, de most hogy belülröl is lattam egy részt a versenyből, még nagyobbak lettek a szememben. Ugyanis e verseny nehézsége minden képzeletemet felülmúlt. Velem ellentétben ezek az emberek másokért, értem  is tudtak küzdeni, futni, és nagyszerű teljesítményükkel csökkentették az elkeseredettségemet.

Szilvi Hősnő teljesítménye meg egyszerűen lehetetlen.Tisztán látszik hogy Ő a legnagyobbak közül való. Szóval Gratulálok nekik, és köszönök mindent!

A nem teljesítőknek is nagyon köszönöm a társaságot, ők is kivételes emberek. Kivánom hogy nálam hamarabb tegyék helyükre a dolgokat, szerencsére idén mi voltunk a kevesebben, merítsünk egy kicsit a tobbiek végtelen erejéből.

És András...  most hogy láttam ezt közelről, még jobban felértékelődött bennem az Ő kivételes "életműve" ami még koránt sem teljes. Arra meg ugyancsak nincsenek szavak, amit neki köszönhetek, amit tett értem.        

 

SZILVI, ANDRÁS, ATTILA, FERI, JANI (Noszik), SANYI, CSABA, Pisti, Tomi,Béla, Jani(Fazekas)

KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Lesi Zoli