taekwandos Creative Commons License 2011.10.05 0 0 142

"Igen, de egységben, szeretetben, emberiségként csak akkor lehetünk képesek létezni, ha tudjuk kik vagyunk, mit akarunk. "

 

Az világos volt számomra  hogy a polémia elkerülhetelen ,  a valóság érzékelésünk a világmindenséghez való viszonyulásunk az emberi tulajdonságaink különbözösége miatt . Mikor is olvastam a soraidat a gondom az volt hogy a nézeteid

megragadtak az évszázadok alatt kialakult a régi tudományok által földbe döngölt felfogásnál ! Azért is került az emberiség ebbe a helyzetbe , viszont elkerülhetlen volt a fejlődésünk szempontjából ! próbálok nagyon óvatosan fogalmazni nehogy téves következtetéseket vonjatok le a leírtakból ! Ezért inkább ide tennék egy két linket : 

 

 

Mi a csudát tudunk a világról? 2. - Le a nyúl üregén (magyar feliratos)

Kezdetben volt a légüres tér. Végtelen számú lehetőséget rejtve magában. Amiből az egyik te vagy. Kik vagyunk? Honnan jövünk? Mi a feladatunk, és ...

 

 

{2/1} AZ ÉLET REJTÉLYÉNEK MEGFEJTÉSE : A DARWINIZMUS BUKÁSA - A (( SZINKRONOS ))

 

 

{2/2} AZ ÉLET REJTÉLYÉNEK MEGFEJTÉSE : A DARWINIZMUS BUKÁSA - B (( SZINKRONOS ))

 

ajánlom ez a két tudományos filmet az olyan embereknek akik  érzik hogy az emberiséghez és a világhoz való viszonyukal valami nem stimmel , mert éppen ahogyan leírtad azt kellene valójában kideriteni hogy kik is vagyunk és mi is a célunk !!!

 

Előzmény: Törölt nick (137)