Fricz Anita Creative Commons License 2011.10.04 0 0 45

SOS GAZDIT KERESNEK!!!!!!!!!!!!!!!

Liza:

Liza egy Labrador méretű, erdélyi kopó jellegű nagyon kedves, bújós, ragaszkodó, szeretet- éhes és szófogadó, egészséges idegrendszerű, kb. 2-3 éves ivartalanított szuka kutyus, sürgősen gazdit keres. Eddigi életét láncon és sok- sok éhezésben töltötte. Ezért nagyon alázatos, ugyanakkor hálás minden szóért, a napi élelemért, egy simogatásért, mindazért, amit ideiglenes befogadójától most megkap.

Az ember iránt érzett túláradó szeretete és megbízhatósága alkalmassá teszi őt családi kutyusnak.

 

 

 

KIKI:

Kiki egy kedves, hálás, végtelenül ragaszkodó másfél éves, alig 9 kg súlyú spániel keverék kan kutyus. Sokat szenvedett eddigi rövid kis életében, de a bizalma és az ember iránt érzett szeretete töretlen. Még mindig játékos, más kutyákkal igazán jól kommunikálni tudó, pajkos kis kutya, tehát más kutyus és kisgyermek mellé is bátran ajánlhatom őt.

Kiki megbízható, csöppet sem agresszív, az ember vezető szerepét soha meg nem kérdőjelező barátságos kutyus, aki sürgősen szerető gazdiját keresi.

 

 

 

Kókusz:

Szerető gazdát keres Kókusz a pekingi palotakutya keverék ivartalanított kanocska! Az út szélén találtuk szegényt, meggyötörten, soványan. Mivel nagyon sokan bántották, ezért idegenekkel először bizalmatlan. Olyan gazdát keres, aki vállalja azt a feladatot, hogy egy kutyusnak visszaadja a hitét az emberekben. Ideiglenes befogadóját már szereti. Fogacskái miatt egyedi mosolya van. :) Kérem csak olyan jelentkezzen, akinek van türelme és szeretete egy olyan kutyus számára, aki már az emberek rosszabbik oldalát is megismerte... Kókusz hosszú szőrű, hófehér fajtatiszta palotapincsi.

 

 

 

Fidó:

Fidó egy Jack Russel -tacskó keverék, alig 9 hónapos aprócska, kb. 6 kg. súlyú vidám, eleven kis fickó, aki rövid kis életét láncon éhezésben töltötte. Barátságos más kutyákkal. Játékos, jó idegrendszerű, bár a múltbéli hányattatásoknak köszönhetően még egy kicsit félénk kutyus, aki rövid szőre miatt kizárólag lakásban alvás biztosítása mellett tudunk örökbe adni.

 

 

 

Lotty:

Lotty egy pincsi és tacskó keverék, nagyon picurka, alig 4 kg súlyú, selymes bundájú, végtelenül ragaszkodó, kb. 9 hónapos szuka kutyus. Miután láncon élte rövid kis életét, sokat éhezett a múltban és valószínűleg bánthatták is őt, ezért kicsit félénk még. Ettől függetlenül nagyon kedves kutyus. Akit ismer, ahhoz végtelen nagy szeretettel ragaszkodik, bújik, mászik az ember ölébe, osztja a puszikat és hízeleg. Aprócska termete miatt kizárólag lakásban alvási lehetőséggel adjuk őt örökbe.

 

 

 

Ramy:

Ramy egy aprócska, alig 3 kg súlyú, talán bichon keverék 1 év körüli szuka kutyus. Bájosan kedves, bújós, igazi ölbe-kutya. Képes órákon át mozdulatlanul feküdni az ember kezében. Igényli a gazdi társaságát és szereti a kutyákat is, akiket módja van megismerni. Viszont nem szereti a magányt. Olyan gazdit keresünk a számára, aki vállalni tudja, hogy esetleg magával vigye napközben a munkahelyére, vagy aki huzamosan otthon tartózkodik. Megbízható, de gyermekek mellé nem ajánlott törékenysége és érzékenysége miatt.

 

 

Érdeklődni:0620/414-0324

Webcím:http://www.gportal.hu/ozdi-gazdikereso