Vulpes Macrotis Creative Commons License 2011.09.28 0 0 396

Sziasztok! Üdvözletem!

 

Érdekes kérdéssel állok elétek. Majd mindjárt meglátjátok, hogy miért.

 

Hétfőn voltam életemben először gyomortükrözésen. Gyomor és nyombélfekélyt mutattak ki, egyik se elvadult, egyik se nagy, egyik se vészes, kaptam gyógyszert, azt mondják, ez helyre is hoz (Controloc a neve). Mintát vettek a fekélyekből, ahogy azt ilyenkor kell.

 

Mivel fogalmam sincs, hogy a tükrözés után mi a normális, így megkérdezem:

Hétfőn és kedden volt egy fura, kellemetlen érzés a torkomban, nyelésnél nehézkes volt. Ez mára elmúlt nyom nélkül. Viszont nem csak a torkomban volt ez, hanem a gyomromban, a szegycsont alatt közvetlenül, kb a gyomorszáj táján. Ez utóbbi nem múlt el még. Nem fáj, csak kellemetlen. Olyan érzés, mintha egy böfögés szültében meghalt volna és beszorult, vagy valamit hírtelen, rágás nélkül nyeltem volna le. Nem fáj mozgásra, nem fáj állandóan, se semmi más, csak ez a... nyomáshoz hasonlító érzés egy tűhegnyi helyen, vagy inkább apró gyűrűben. Leginkább olyan érzés, mintha megnyomtam, megütöttem volna.

Széklet nem véres. Hőemelkedésem ugyan van egy pici, de lehet, hogy csak megfáztam. Azóta viszont gyengébbnek érzem magam, erőtlenebbnek és talán egy fokkal étvágytalanabbnak (bár veszettül éhes tudok ám lenni! Csak kevésbé kívánom..azért nem kell emiatt félteni se...:) ). Ez lehet akár pszihés is mondjuk... tudja fene.. ezenkívül néha elfog egy pici öklendezés is, de csak egy rándulásra tart (picit öklendezés, utána el is múlik).

Tegyük hozzá:

Mivel első tükrözésem, nagyon rástresszeltem, már azt megelőző napon is. Nem altatásban végezték, így mindenre pontosan emlékszem és a gondolattól is elfog a hányinger.

 

Kérdésem tehát:

Ez természetes velejárója a tükrözésnek és pár napon belül elmúlik, mint a torkoman lévő "nyomás"? Vagy megsérthetett a műszer és valami baj van és kezdjek aggódni? Vagy a mintavételezés miatt ez természetes érzés/sérülés, és pár nap és helyrejön?

 

Válaszotokat köszönöm!