Lehet hogy már kicsit lerágott csont, de tegnap sikerült a 3-28 átszállással kapcsolatban a két végletet tapasztalnom.
Az egyik 3-as pilóta amikor az Élessaroknál mögé értem és nyitottam az ajtókat, na pont elhúzott előlem. Ónodi utca dettó.. Na majd a Liget téren, gondoltam én kis butus. De nem, mert ahogy mögé álltam, azonnal elindult, váltót állított, majd a kereszteződés közepén megállt, és várt kb 20 másodpercet a szabad jelzésére. Mivel amúgy tudom ki volt a vezető, csak annyit mondanék: az egy dolog, hogy egymással esetleg bunkón viselkedünk, nadehogy az utassal is.. köhöm köhöm..
A másik eset: szintén jön be elém az Élessaroknál a 3-as, mögöttem hallok egy idős házaspárt panaszkodni "jaaaaaj, elmegy a villamos". Na gondoltam megpróbálom. Beállok mögé, nyitok, házaspár le, és totyognak az előttem álló 3-ashoz. A vezérnek még ahhoz is volt türelme, hogy megvárja, míg megtalálják a nyitógombokat, fel is tudtak szállni, és mindenki boldog volt. Ónodi utcánál is megvárt (átszálló mondjuk ott nem szokott lenni, de megvárt!), a Liget téren meg már nem találkoztunk. Egyszóval hatalmas riszpekt, én se csináltam volna szebben.. :))))
Viszont magamról is le kell húzzam a vizes lepedőt. A Liget téren sajnos nem vettem észre, hogy mögém ért a 3-as, csak már mikor elindultam a megállóból. Egyszóval ha lett volna átszálló, akkor bocsánatot kérek érte, hibáztam.