Törölt nick Creative Commons License 2011.09.24 0 0 2720

Na erre még muszáj vagyok reagálni, mert nagyon igaz, amit írsz! :) Aztán tényleg tényleg lépnem kell sajna... !

Élő példa erre, hogy van egy ismerősöm, végül is mondhatom bnőmnek, 13 évvel fiatalabb nálam, de ugyanúgy gondolkozik szinte mindenben, mint ahogy én gondolkoztam anno, ugyanazokat a hibákat el is követi zsinórba, amiket én követtem el anno - de tényleg rémísztően ugyanazokat :) -, és bár én bizonyos szituációiból, ha úgy lépi meg, tudom már, hogy mi lesz belőle, még is max. csak figyelmeztethetem, de döntenie őt kell hagyni,
mert amikor én voltam annyi idős, mint ő 18-20 éves én is szerettem magam megtapasztalni a dolgokat, még ha az rosszul is sült el, és még ha figyelmeztetve is voltam akkor is.

Megakarja lépni, hagy lépje meg, majd tanul, illetve abból fog igazán tanulni, nem abból, amit mások mondanak meg neki, persze vannak olyan szituk, amikor érdemes a másik tapasztalatából tanulni, de nem minden szitu ilyen, mert lehet annak az illetőnek rosszul sültek el a dolgok, de neki jól fognak és a külföldre való menetel pont egy ilyen szitu!

Előzmény: zümyke (2716)