SábaKirálynője Creative Commons License 2011.09.20 0 0 3331

Szia ncsk!

A nyaralás nagyon jó volt. Sábának egy remek kertes házat találtunk Gyermelyen. Az egyik barátunk édesanyja vigyázott rá, aki állatorvos. Van neki is két kutyusa: egy yorkie és egy törpe uszkár. Nagyon jól elvoltak. Gondolhatod, Sába élvezte az egész napos szabadban létet és a kutyusok társaságát. Jó kis két hete volt. Utólag is szeretném megköszönni Neked és timcsinek (Tóth Timi), hogy felajánlottátok a segítségeteket. Lehet hogy egyszer majd sor kerül rá, hogy élünk vele :D

 

Képzeljétek a múlt hetünk nagyon mozgalmas volt. Sábában feltámadt a vadászösztön. Csütörtökön a ligetben levadászott egy galambot. Egyszer sikerült a galambot kimentenem, de másodszorra már csak arra lettem figyelmes, hogy két aszisztáló szarka között az én kis Sábám rázza a galambot a szájában és diadalittassan mutatja nekem, hogy milyen zsákmánya van. Hát gondolhatjátok a galambnak nyekk lett. Jöhettem és elvégezhettem a "galambeltakarítást".

Ezt az akcióját szombaton megfejelte egy sün levadászásával. Ezt a produkcióját párommal követte el az esti séta alatt. Mesélte párom, hogy a sünnek esélye sem volt. Kettőt-hármat roppantott rajta, majd a sün vonított párat és kész volt.

Előzmény: ncsk (3319)