fairytale Creative Commons License 2011.09.19 0 0 1375

Lehet vajon valahol reklamálni amiatt, hogy már nem tisztítják az utcákat, úgy, mint régen? Nálunk még tavaly is folyamatosan locsolták az utcát, ami nem is ártott, hiszen ott vagyunk a Nagymező utca szomszédságában. Most, hogy ezt már nem teszik, csak a Jókai utca járdáját tisztítják, iszonyú állapotok vannak a környéken. Húgy, hányás, kutyaszar (gyanítom, nem csak kutya) mindenütt, több napos és hetes foltok, bűzlik minden és elég gusztustalan. Én az ablakunk alatt mindig locsolok ki vizet a járdára, de sajnos ez kevés, más ablaka alá meg nem merek, mert még megszólnak. Régebben olyan normális és tiszta volt a kerület, de ennek már nyoma sincs!

 

Arról nem is beszélve, hogy utcaseprőket sem nagyon látni, áll a szemét halomban, néha ugyan járnak csoportban arra (szerintem inkább közmunkások), de azok is inkább beszélgetnek, mint tisztogatnak. Minden harmadik, negyedik szemetet szedik csak össze.

 

Én nem tudom, mit lehetne csinálni, de valamit kellene. Én már szedtem össze szemetet, locsoltam járdát, de asszem, ehhez kevés vagyok egyedül.