fanfan755
2011.09.14
|
|
0 0
130
|
Sziasztok! Én nagyon szeretem a Mandalás előadásokat most olvastam el nem rég az eddigi kommenteket!Hát először is az a szőkehajú lány akit eddig "fikáztatok" szerintem mindig a legtöbbet hozza ki magából amikor színpadra lép és legalább szívét, lelkét beleteszi az előadásba!!De senkit se hasonlítgaussunk senkivel mindenkiben más a jó nem vagyunk egyformák!Másodszor az, hogy az az illető lány akit mindenki az egekbe magasztal, hogy szegény otthagyta a mandalát, hát........ először is az utóbbi időkben már rettentően unott feje volt a darabokban nem is igazán játszott, másodszor mindig ugyanazokat a fejeket látom nagyobb szerepekben .Mások miért nem kapnak lehetőséget egy kis rutin után mindenki belejönne és még jobbak is lehetnének mint a mostaniak, ez látszik a statisztákon is.Szerintem a színvonal az megvan legalábbis még jobb lehetne ha az összetartás erősebb és őszintébb lenne, az én meglátásom szerint.Akik ott vannak ott vannak szívüket beleteszik az előadásba ez nekünk nézőknek átjön és nem is értem ezt a nagy ellenkezést mikor egykor még akik a színház ellen fordultak szintén részesei voltak a dolognak!Ami nem fáj nem is zavar igaz??
Egyébként meg tudomásom szerint nem egy volt tag van aki többek között a lennti már szintén kiszállt lány miatt hagyta ott a színházat mert a magatartása és az emberekkel való kapcsolata hagyott maga után kivánnivalót!!!Erre nehéz profi társulatot faragni!!!Ennyit az egyenlő esélyekről!ÉN ezt látom a kommentek és a saját tapasztalataim hallottaim alapján!Én pedig mandalás darabokat fogok nézni továbbra is ( többek között) mert a teltházas előadások és a nézők állva tapsolása engem is magával ragad. |
|