Nincstöbbnick Creative Commons License 2011.09.13 0 0 2421

Nem hinném, hogy problémáznának emiatt.

A helyedben én felhívnám a számot, amit megadtam, ott szépen megmondod nekik, hogy mikor fejezted be a kereskedést. Tudomásul veszik, talán levelet is küldenek majd róla és ennyi. Ha valamiért mégse tudja már lezárni, pl. a már leadott adóbevallás vagy akármi miatt, akkor legfeljebb kitöltesz majd egy adóbevallást a következő évire is. Tényleg csak pár perc az interneten keresztül, ha minden kötél szakad, legfeljebb kitöltöd mégegyszer.

A telefonáláshoz meg annyi tanács talán, hogy mielőtt felhívod őket, írd le egy papírra angolul, hogy miket akarsz megkérdezni, nehogy kifelejts valamit. Elzavarni nem fognak, ez a dolguk, hogy segítsenek.

Ha még mindig nem menne, vagy kérdésed lenne, szaladj el egy Citizens advice bureauba, ahol segítenek elintézni a dolgot, vagy van azt hiszem a Vilmos hercegnek valami alapítványa, ami a 30-on aluli vállalkozóknak nyújt tanácsokat ingyen, adóügyeket is beleértve. Ha még beleférsz ebbe a korosztályba (85-ös vagy a nickből ítélve?), megpróbálhatod, de a CAB az könnyebb út.

De még mindig azt mondom, hogy a legegyszerűbb felhívni őket és szépen lépésről lépésre tisztázni mindent.

Előzmény: peky85 (2419)