Petra92 Creative Commons License 2011.09.13 0 0 710

Tisztelt fórumozók

 

Én vagyok az egyik aki jelentkezett a fogfehérítő matrica tesztre, és mivel tegnap befejeztem a 10 napos kúrát, most leírnám a tapasztalataimat.

A matricák egy légmentesen zárt tasakban voltak,azokat kellett feltépnem és kivenni egy műanyag lapocskát amin rajta volt a kétféle alsó és felső fogakra való matrica. Ezt nem is részletezném mert a forgalmazó honlapján van róla egy videó ahol minden jól látszik. A felrakása a fogakra egyszerű bár én az alsóval egy kicsit küzdöttem de aztán már azt is simán fel tudtam rakni. Érdekes íze van , kicsit mentolos de nem olyan mint a fogkrém. Nekem a végére az alsó néha kicsit elmozdult de a felső az stabilan rajta volt a fogakon. Összességében nagyon egyszerű a használata.

A hatása: Röviden: határozottan fehérebb fogak. Hosszabban: Az első pár napban nem vettem észre változást aztán lassan beindult a dolog és kb 1 hét múlva már határozottan fehérebbek lettek a fogaim a plusz 3 nap pedig még egy kicsit javított rajta. FÉnyképeket is csináltam bár szerintem nem annyira adják vissza a valós változást, bár látszik rajtuk, hogy jóval fehérebbek a fogak utána. A képeket átküldtem a Whiteline-nak gondolom majd kikerül a honlapra.

 

Én örülök, hogy részt vehettem a tesztben. 

Ja igen a végén, hogy mennyire voltam elégedett egy 5-ös skálán: 4 pont. 

 

Petra