Én valamikor 85 (86?) táján Fehérváron láttam egy srácot gitározni az egyetemisták kultúrális nemtudommijén, ahol a srác lett a legjobb szólóhangszeres (ha jól emléxem egy gitár-basszus-dob trióban nyomta, a srác és a banda nevét fedje homály, nem tudom akarja-e, hogy tudják róla ezt az infót. Ja! És persze egy frenetikus hangú, nádszálvékony ifjú tehetség a legjobb énekes, szerénységem tiltja, hogy megnevezzem az énekest!)
Na ott a szinházban egy felturbózott Jolana-n nyomta a srác (DiMarzio pick-up-ok, valami nagyobb márkáról leszedett fogólap, láthatóan nem Jolana termék, talán Floyd-Rose (vagy valamelyik elődje) hajlítókar, de mindenképp satus nyakkal, lecserélt hangolókulcsok és húrláb, szóval csak a test volt félakusztikus Jolana.
Ma az egyik leghíresebb (és legjobb, egyben legőrültebb) magyar gitáros. Mondjuk már akkor sem volt normális, de a cucca lefújta a parókát a hangzásával a fejünkről, pedig asszem effekt nélkül nyomta egy túlvezérelt Marshall-on. Szal csak ne bántsd a Jolanát! Jó hangszer az! Csak értő (hangszerkészítő és gitáros) kezek kellenek hozzá, meg némi tuning! :D