MageGuild Creative Commons License 2011.09.09 0 0 61076

Nem érdekel, hogy ki ő. Kérjen bocsánatot tőlem és kezdjen el normálisan kommunikálni.

 

Belekötött a szóhasználatomba, mikor nyilván elég értelmes ember ahhoz, hogy észrevegye, jogtalan volt az érve. Többször is úgy fogalmaztam, szándékosan az ilyen elképesztő rosszindulat kivédése céljából, hogy "forgónak mondott", "forgónak bélyegzett". Pontosan azért, nehogy valaki netalán abba kössön bele, hogy egyszer így egyszer amúgy érvelek. De nyilván akadt pár figyelmetlenségem. Kienk nem akad?

 

Mégis elvárhatnám, hogy értelemes vitapartnerek lévén, túl tudunk jutni egymás apróbb hibáin, és nem vágjuk egymás fejéhez.

 

Olvasd csak vissza ivivan is vétett hibát. Ő maga javította ki magát, hogy gyorsuló helyett gravitációt akart írni. Azonnal észrevettem a hibáját, mikor elolvastam, de jól tudtam, mit is akart írni, és a jó cél, az egymás megértése érdekében elkerültem, hogy piócaként akaszkodjak rá a nem tudományos, hanem csupán figyelmetenségeimre.

 

Szóval tőlem mormota lehet akár az atyaúristen is. Nem érdekel. Kérjen elnézést, aztán hajlandó vagyok vele normálisab beszélni. Nem célom a vizsály, de eleget fórumoztam ahhoz, hogy tudjam, hol ér véget az építő vita, és hol kezdődik a rosszindulatú kukacoskodás.

 

mormota igenis trollként szólt hozzám. Csak rombolni akarta az érvelésemet, nem megérteni azt.

 

Nem fogadom el az érvelését.

Előzmény: Simply Red (61074)