MageGuild Creative Commons License 2011.09.08 0 0 61066

"Hisz a hóhér. Ha lett volna bármi érved azon kívül, hogy "az áltrel ezt mondja"....."

 

- Kérlek olvasd el a következő könyvet. Mindössze 120 oldal (a végén van egy életrajzi rész is, plusz 100 oldal, de az már érelemszerűen lényegtelen):

 

Albert Einstein: A Speciális és Általános relativitás elmélete

 

Mindaz, amit itt beszélek, ott le van írva a nagy öreg saját fogalmazásában (magyarra fordítva). Ennél többet nem tudok tenni érted, és nem fogok ismét belemenni a szövegelésbe, mert úgyis falrahányt borsó. Segíteni akartam, de csak az lesz a vége, ha nem az máris, hogy egymásnak esünk és elkezdünk személyeskedni.

 

Tényleg, te nyilván művelt és okos ember vagy. A legkevésbé sem kételkedem benne, hogy ha a könyv nálam sokkal hitelesebb sorait olvasod, akkor meg fogod érteni. Le lehet tölteni a netről, elég a google, és a cím mellé pdf keresőszót használj.

 

A könyv nem szakirodalom, hanem ismeretterjesztő, de kétségtelenül ebben a hategóriában a lehúzósabb mind közül. Jelentős ismeretanyagot igényel annak ellenére, hogy semmilyen komoly matekba nem megy bele. Az Ált. Rel része a második felétől kezdődik. Ott minden szavamat újra olvashatod.

 

Azért majd ha végeztél vele, akkor írj ide egy hozzászólást, hogy végre szinkronban vagyunk. Abban leszünk, ha elolvasod, én ebben biztos vagyok.

Előzmény: ivivan (61060)