Hiver
2011.08.30
|
|
0 0
30600
|
Galtür, eredmények, csak pár szóban gyorsan (bocs, hogy csak most, de kicsit nyögvenyelős volt a netünk kint - de legalább az UTMB-t tudtuk rajta követni)
A maratonon WIldi 2. lett 3:38-as idővel, okos, taktikus versenyzéssel, ezúton is gratula! WIldi kislánya, Imola 4. lett a gyerekfutamban a 8-10 éves korosztályban. Ügyes kislány, jövőre még ugyanebben a korcsoportban futhat, szerintem addigra meglesz a dobogó is :o) Veró+Laci letolták a maratont az eredeti útvonalon, néhol vizes, néhol havas (volt ahol 40-50 cm hó volt!) pályán, vidáman, Laci sokat fotózgatva, 5:43-as idővel.
Én megnyertem a félmaratont, ez egy kis verseny volt, csupán 12 nő futott rajta, így inkább az idő az érdekes: 1:38:09 lett, ami rendben van, ha megvolt a táv, mert egy méter sík sem volt a pályában. Sokat segített Wildi+Ottó+Laci+Veró pályaleírása, instrukciói és szurkolása, köszönöm szépen! Nagyon jó volt ehhez a kis magyar csapathoz tartozni ezen a hétvégén, remélem lesz még sok hasonló alkalom! A galtüri 4 nap legszebb eseménye mégsem a verseny volt számomra, hanem a Gorfenspitze: hétfőn “levezetésként” sportos tempóban felgyalogoltunk ill. a végén másztunk, gyönyörű ez a hegy és a teteje a magamfajta futónak elég technikás is, így nagy élmény volt elérni a csúcsot. Jó hegyi vezetőnk volt Veró személyében :o) Az új magassági PB-m tegnaptól 2558 m :o))) Írok majd rendes beszámolót is a blogra. |
Előzmény: Hiver (30439)
|
|