Astrojan Creative Commons License 2011.08.20 0 0 1074

Azért vannak fizikusok, akik ezt kissé másképp gondolják.. Igen vannak, sajnos nagyon félresiklott a fizika.

Az egyetlen gondolat amit el tudok fogadni belőle csak ennyi, Tömegvonzás alapvetően nem létezik. De még nem alapvetően sem létezik, mert vonzó gravitáció nincs. Nyomó gravitáció van. Ez annyit jelent, hogy graviton energiarészecskék léteznek ami okozza a nyomó gravitáció jelenséget ami egy fogalom.

 

Többen itt nem képesek megérteni akár egy egyszerű mondatot sem, pl. ezt

 

1, a Világegyetemben csak anyag létezik. Vagy ezt

2, az ember által alkotott, kitalált fogalmak a természetben nem léteznek.

 

Egyetlen kivétel van az anyagfogalom. Emögött valóságos tartalom áll, hívhatjuk objektív valóságnak is, egyes pont.

 

És igen Gergő, a mozgás egy fogalom, kettes pont, próbáld felérni ésszel amit mondok. Nem muszáj elfogadni, viszont jó lenne megérteni, mert enélkül semmi értelme civakodnod velem. A fent és lent fogalom 2. pont, a kalapács a kivétel, mert anyagot jelöl tehát egyes pont. A kalapács létezik, mert anyag, a fent és lent nem létezik mert fogalom. Nos mit nem értesz ?

 

Mindig az anyag létezik, az anyag számtalan, általunk kitalált tulajdonsággal bír, a kalapács lehet fekete, nehéz, kocka alakú, féldecis, mozog, büdös, hideg, rücskös, törött vagy új, ezek mind a létező kalapács általunk hozzárendelt tulajdonságai, de semmi más nem létezik csak a vas atomok meg a cellulóz/lignin nyél.

 

Fordítva ülsz a lovon, nem a helyeken van a kalapács, hanem a kalapácshoz rendelsz koordinátákat (fogalmakat) abból a célból, hogy később is megtaláld a kalapácsot. A helyek nem léteznek, csak a kalapács létezik.

 

Ennél már nem tudom elemibb módon elmagyarázni, de tudom, a többek nem akarják megérteni így sem, úgy sem.

 

 

Előzmény: ln2 (1072)