aamen Creative Commons License 2011.08.17 0 0 248

"határozott szerződéssel keresnek embert, mert a kollegina szülni megy. Közkedvelt megoldás, nem kell kirúgásos világvégét vizionálni."

 

nehanyszaz fot berszamfejtek husz-harminc cegnel tizenot eve, eddig osszesen egy db hatarozott ideju munkaszerzodessel talalkoztam kismama potlasara. osszesen. az monnyuk egy multi volt, a kismama vezeto allasu, a potlo emberket meg ismertek valahonnan mar elozoleg is.

az esetek ca. feleben a kismama visszajon, szabadsagat kiadjuk, utana munkaba all, masik feleben a felmondas varja mert betoltottek a munkakoret; es a munkaltatonak az egvilagon semmi oka nincs arra hogy azt rugja ki aki az adott munkaban naprakesz, tajekozott, miazmas, es beultessen a helyere valakit aki harom eve nem dolgozott, fogalma nincs semmilyen napi ugyrol, a harom evben tortent szakmai-ceges valtozasokrol nem hallott, es amit harom eve tudott azt is elfelejtette, viszont a kovetkezo nehany evben sokat fog hianyozni.

az elobbi eset amikor siman ujra munkaba allhat a dolgozo az altalaban az egyszeru, kulonosebb ismereteket nem igenylo munkakorok.

 

 

 

 

 

Előzmény: cudarka333 (244)