Sziasztok!
Nekem is van egy fiú westiem..gondoltam mostmár én is leirom milyen:) meg próbálok tanácsot kérni tőletek,akik tapasztaltabbak westie tartás terén. Az én kutyusom most lesz decemberben 3 éves:) alapjáraton vannak nagyon jó,de vannak tipikus westies tulajdonságai..ő kint van legtöbbet az udvaron,hatalmas udvar,hűsölőhelyek mindene adott..viszont minden kis apro neszre,akármire ugat...még a semmire is ugat.és ugat...kinézek rá mindig hogy mit lát már megint a drága..és semmi,van hogy a szomszéd falára néz és ugat..vagy csak ugy simán ül és ugat:D na most ez igy néha mókás.de éjszaka..igencsak idegölő tud lenni..nincs elhanyagolva,tehát ezt nem értem miért csinálja. de ezt csak kint csinálja..ha lent van a szuterinbe akkor már csönd..és alszik.
A másik problémám,hogy már egy pár hónapja megjelentek a "hónaljánál" meg a lábánl is ilyen piros foltok,a bőre ilyen piros lesz..hajlatoknál tulajdonképpen, de nem vakarja ki véresre sosem,sehol nem okozott ez igy bajt,hogy most kirágta volna a bört,vagy kihullott volna a szőre,egyszerüen csak ott van neki,és most megint elöjött neki...voltam már vele orvosnál,ott mondták hogy lehetséges hogy valami gombás fertőzés,adtak neki gyógyszert,azt szedte 3hétig..utána szép lett persze,de most megint elöjött neki:/ és már kezd nemolyan szép rószaszin lenni a bőre ... Nemtudom mitől lehet,mert csirke hust nem kap,semmit. Bárány/rizses tápot kap,ezt a purinásat. figyelek rá mit eszik milyent...nektek van valami hasonló tapasztalatotok?esetleg ez mitől lehet neki?
előre is köszike ha válaszoltok,vagy ha véleményt irtok!
_bubi_