Na látom jó kis vita témát hoztam itt létre a kártyás kérdésből. Magyarban más a helyzet itt mindent meg lehet játszani.
A wabi se fogja bizonygatni hogy ki ment kártya nélkül inkább eltusolja a dolgot mert őt is megkúrják különben.
Nem illesztett tachoval fuvart végzett, és nem adott irásbeli figyelmeztetést a sofőrnek hogy mit követett el, annak hiányában meg ő is fizet...
Amúgy nekem töltötték le anno a kártyát is és a kamion agyát is és az ég világon nem lett belőle semi. Pedig mikor beszart a kiadó gomb a tachon akkor 4! napig mentünk folyamatosan 1 kártyával 24 óra vezetési idő után már csak vonalakat írt ki, meg folyamatosan csipogott hogy vedd ki a pihenőt. A szerelő semi papírt nem adott hogy hibás volt akészülék és azért... a kártya meg véletlenül meg semmisült. :O)
Nem 1x csináltam én is hogy mikor nem fértem bele akkor kártya ki és tovább. Ott is volt a kérdeőjel a kártyán nyomtatáskor mégse szóltak érte
A lidl nél rendszeresen kártya nélkül mentünk a telepen. Mért tettem volna be a kártyát mikor még nem tudtam, hogy kész van e a cumóm. És nem tudok róla, hogy bárkinek is gondja lett volna belőle.
Egy német vagy egy osztrák már biztos szóvá tenné. De a Zotya esetében kap egy másik autót amibe beteszi a kártyáját és vígan megy tovább. A wabi meg illeszti azt a tachot megkapja vki az autót és az is vígan dolgozik.