Xina73 Creative Commons License 2011.08.13 0 0 1723

Szia!

 

Igen kaptam atorva tevát, de nekem a Korányiban javasolták és a házi dokim is. Nekem 12 volt a koleszterinem, és most, hogy abbahagytam a gyóygszert, most elmentem megnézetni és 5,23 volt. Nekem muyzály volt mert magas volt, és az is igaz hogy magamtól hagytam abba a kolezsterin tabletát akkor mikor abbahagytam a szteroidot.

Most nem szedem és kiótéseim vannak az arcomon és kevés a nyakamon ami viszket, ezt viszont nem tudom normáliy vagy még nem szabadott volna abbahagyni a medrolt, de a tüdőm jól volt és az is igaz, hogy azóta mostanában mintha kevesebb lenne a levegőm attól félek , hogy megint kezdhetem előről, de nem tudom hogy másnak voltak e ilyen tünetei a gyógyszer után? Ha valakinek igen írjon.

Nem tudom neked mennyi a koleszterined, de én 7 nél biztos nem szednék, mert van akinek alapjáraton is annyi és nekem egyszere egy főorvos mondta, hogy azért nem kell azonnal gyógyszert szedni,a gyóygszergyárak szeretik eladni a termékeiket és ha megnézitek egyre lejjebb viszik a koleszterin szintet, de nekem tényleg 12 volt ami nagyon sok, meg kellene kérdezni 90 élves embereket akik szalonnán nőttek fel és reggeli kis páloinkán egy kupicával na nem leivásról van szó, hogy ők valaha mérték a koleszterin szintjüket vagy nem?

 

A kiütésekre ha valaki tud segíteni az segítsen, mert nekem a gyógyszer szedése után jött ki és nem alatta. Olyan mintha száraz lenne.

 

üdv.

Előzmény: b3a (1722)