rkyra Creative Commons License 2011.08.10 0 0 8117

A filmszámot innen írd ki, településre keresve. A vallásra figyelj! Ha több filmen van egy adott település, akkor itt tudod szűkíteni a pontos keresést.

 

Házasságot pont úgy tudsz keresni, ahogy írtad. A megtalált gyerektől elkezdesz visszafelé menni. Az általad megtalált gyerek nem biztos, hogy az első! Viszont amennyiben az anya nem az adott településről való, akkor nem biztos, hogy megtalálod elsőre a házasságot, mert általában az ő lakhelyén köttetett a frigy. Ha szerencséd van, akkor ebben az esetben a halálozásánál fel van tüntetve honnan származik. De az egyházi anyakönyvekben ez azért ritka.

 

Az már nagy könnyebbség, ha tudsz halálozási évet. De ez csak az első kereséseknél van. Utána már több tíz évet kell átrágnod, szóval kitartást, ha komolyan akarsz ezzel foglalkozni.

 

A FamilySearch oldalt azért ne vedd tökéletes alapnak. A nevek nagyon nagy része van rosszul rögzítve. De csak itt tudsz névre keresni.

 

Bár gondolom nem most azonnal akarsz szaladni a MOL-ba, de csak hogy tudd, most két hétig nem adnak ki új filmeket, mert nyári szabadságon lesznek.

 

Pontosíthatnál, hogy mit és hol keresel, hátha többet tudunk segíteni.

 

 

Előzmény: Catella (8116)