pattampaninam Creative Commons License 2011.08.10 0 0 88

Webdesigner szeretnél lenni?
Szeretnéd megtanulni, hogyan kell elkészíteni egy honlapot vagy egy logót?
 
Amennyiben igen, jelentkezz a Kezdő webdesigner tanfolyamra, amely az alapoktól segít elsajátítani a honlaptervezés, a logótervezés, az online reklámok elkészítésének módját.

 

Tanulj a szakma egyik legjobbjától, Tóth Zsuzsannától - 8 év webtervezési tapasztalat, olyan referenciák, mint RTL Klub, Rézangyal, Borsa stb.
 
Mennyi ideig tart a tanfolyam? Ez mire elég?

A tanfolyam hat hónapig tart, és ez az idő elegendő arra, hogy önállóan képes legyél létrehozni honlapokat, és a későbbiekben üzemeltetni tudd azokat. Ezalatt az idő alatt kellő szorgalommal el lehet sajátítani azt a tudást, amely biztos alapot nyújt a további ismeretek számára, továbbá megismerheted a webfejlesztés működését is.

 

Éreztem én, hogy megérte ennyit várni erre a tanfolyamra! A tananyagok nagyon gyakorlatiasak, hasznosak és célirányosak, de egyben szórakoztatóak és nagyon inspirálóak. Megdolgoztatnak, de megéri. Már az elejétől fogva, minden egyes lecke olvasásakor úgy érzem, hogy egyre beljebb kerülök, egyre tisztábban és világosabban látok.


Szigeti Annamária
 
Milyen pontosan a tanfolyam? Hogyan zajlik az oktatás?

 
A tanfolyam abban különbözik a hagyományos tanfolyamoktól, hogy online zajlik, az úgynevezett felhőoktatás módszerével. Éppen ezért kényelmes: nem kell kimozdulnod az otthonodból, és a tanulás mellett jut időd a munkádra, a családodra és a hobbidra is.

 

Egyedül tanulni azonban nem mindig könnyű, ezért elakadás esetén lehetőséged van e-mailben felvenni velem a kapcsolatot, és a tanulótársaiddal is megismerkedhetsz egy zárt hallgatói fórum keretében.

 

A tanfolyam felépítése logikus, az alapoktól halad az összetettebb részek felé. A leckék érthetőek, a stílus közvetlen, egyáltalán nem hasonlítható egy tankönyv száraz tananyagához.

 
Rádi László


 Még több vélemény>>
 
Hogyan kapom meg a tananyagot?

 
A tananyagot hetente kapod meg e-mailben, ami egy komplett csomagot rejt magában: írásos és videós anyagokat, némely esetben hanganyagokat, számtalan érdekes és hasznos hivatkozást, és persze a gyakorlati feladatokat is. A tananyagokat úgy építettem fel, hogy példák, szemléltetések és egy kis humor tegye színesebbé őket, így a tanulás is könnyebbé válik.
 
Mikor indul a Kezdő Online Webdesign Tanfolyam?


Szeptember 15-én, és utána minden hónap 15-én indulnak a tanfolyamok.
 
Mennyibe kerül?

  • Egy részletben 80.000 Ft (kuponnal rendelkezőknek 70.000 Ft),
  • két részletben pedig 2x50.000 Ft (kuponnal rendelkezőknek 2x45.000 Ft) az ára.

 

Kérdés esetén az info@webdesigntanfolyam.com címen várom a leveled!

 

Többet akarsz megtudni a tanfolyamokról? Online Webdesigner Tanfolyam a Facebook-on is!